Weeronline
Weeronline

Weeronline

The weather at a glance!

Thermometer for room
Poland Storms Monitor
Simple thermometer
Weather Radar Free
Bekijk het actuele weer en de weersverwachting voor jouw locatie en meer dan 2,3 miljoen andere plaatsen!

Weeronline heeft haar eigen team van meteorologen. Zij geven jou op elk moment van de dag een nauwkeurige weersverwachting en het laatste weer nieuws. Met Weeronline heb jij dus altijd je persoonlijke weerman op zak!

De Weeronline app is onder andere voorzien van een buien radar en neerslag grafiek, windkracht en zon info, uitgebreide weertekst en weeradvies, cijfers voor activiteiten zoals hardlopen, pollenradar, reuma- en migraine-informatie en een handige widget voor op je startscherm. Ook kun je voor een klein bedrag per jaar alle advertenties verwijderen en de app instellen zoals jij dat wilt!

Heb je een probleem, suggesties of maakt de app je blij? Laat het ons gerust weten via [email protected]
  • Weeronline screenshot 1Weeronline screenshot 2Weeronline screenshot 3Weeronline screenshot 4Weeronline screenshot 5Weeronline screenshot 6Weeronline screenshot 7Weeronline screenshot 8

4.4
33,803 total
5 19,365
4 10,655
3 1,551
2 760
1 1,470

Changelog / What's New

Nieuw voor abonnees: alle tegels op het startscherm verplaatsen en verbergen door te swipen! Ook kun je tegels nu gemakkelijker instellen door een menu-knop op de tegel. Verder hebben we de instellingsschermen opgeschoond en onze veelgestelde vragen geüpdatet. Wel hebben we de abonnementsprijs iets aangepast, naar € 3,49 per jaar. Dit is nodig om de app te kunnen blijven onderhouden. We wensen je veel plezier met alle nieuwe functies!

Additional Information

  • 3.7.1
  • Android 6.0+
  • Everyone
  • 1,000,000+